СВАТБИ

Сватбено фото заснемане (2017г.) :

Услугата се извършва от двама фотографи. Продължителността на ангажимента е до 10 часа или до 00:00ч. като за начало се приема моментът, в който фотографите пристигнат на уречен адрес или място. Минималният брой кадри, които ще получите е 800, като всеки един от тях ще бъде подбран и обработен за постигане на добра осветеност, цветове и контраст. В деня на сватбата се прави фото сесия. Получавате фотографиите записани на DVD в направена за Вас елегантна опаковка. Срокът, в който ще получите Вашите снимки е до 15 работни дни след датата на събитието. В случаите, когато е необходимо по- продължително заснемане от 10 часа, предлагаме овъртайм на стойност 100лв. за всеки започнат час. За сватби извън границите на град Варна се договарят допълнителни транспортни разходи, за сметка на младоженците.

Цена: 1500лв.


Допълнителни услуги:

Допълнително копие на DVD:
Получавате идентично копие на DVD и направената за него опаковка. Възможно е и последващо поръчване на бройки. Срокът за получаване е до 5 работни дни от датата на поръчка.

Цена: 30лв./бр.

Фото книга:
Книга с размер А4 и директен печат върху листите. Разполагате с 40 страници и пълна свобода за подбор на тяхното съдържание. Срокът за издаване е 15 работни дни, от датата на подбор на снимките.

Цена: 120лв/бр.

Предсватбена или следсватбена фото сесия:
Продължителност на ангажимента до 2 часа. Състои се на предварително уточнени дата и място. Минимален брой кадри, които ще получите е 20. Всяка фотография се подбира и обработва за постигане на добра осветеност, цветове и контраст. Получавате снимките по удобен за Вас начин в срок от 15 работни дни.

Цена: 200лв.