Menu

Услуги

Фотография,
отношение и доверие

От 2008г. до днешни дни успяваме да доставим на нашите клиенти услуга, която да задоволи всичките им нужди. За нас няма значение дали работим за голям корпоративен клиент или малко бебе, отношението ни към изпълнението на поставената ни задача е едно и също - безкомпромисно. Стараем се да сме гъвкави, в крак с тенденциите за визия на продукта и технологиите, нужни за постигането ѝ, като същевремено това да не ни попречи да изпълним нашия ангажимент в максимално кратки срокове. Обичаме да ни предизвикват, обичаме да се забавляваме и да правим клиентите ни щастливи. Ще се радваме да работим с Вас!

Предлагаме Ви

Заснемане на целия сватбен ден или на част от него, по желание на клиента. Ангажимент с продължителност до 10 астрономически часа и опция за овъртайм, който може да бъде изпълнен от един или двама фотографи. Услугата включва и фотосесия в деня на събитието. Готовият продукт се издава на електронен носител и онлайн галерия в срок от 30 работни дни от датата на събитието.

Заснемане на продукти, имиджови фотосесии, корпоративни портрети, менюта и всичко останало. Може да бъде изпълнено в студио или на локация. Всяка поръчка е строго индивидуална и се съобразява с нуждите и целите на клиента.

Заснемане на Светото Кръщение. Снимки по време на целия ритуал, както и преди и след него с гостите. Опция за заснемане на последващо тържество в ресторант, след предварително уточнение. Готовият продукт се издава под формата на онлайн галерия в срок от 5 работни дни от датата на събитието.

Заснемане на Вас, вашето семейство или ваш любим човек. Прекрасен начин да запечатате емоции за спомен. Фотосесиите са с продължителност от 30 минути до 2 часа. Готовият продукт се издава на онлайн галерия с опция за изтегляне в рамките на 5 работни дни от датата на заснемане.

Заснемане както на сгради от земя и въздух, така и на интериор. Готовият продукт се издава на онлайн галерия с опция за изтегляне в рамките на 5 работни дни от датата на заснемане.